Napoli vil ikke træne på Camp Nou i morgen

FCBARCELONA.DK - 06.08.20

© Getty Images

Hos Napoli er man bekymret over corona-situationen i Barcelona og resten af Catalonien og det får italienerne til at ændre deres program til turen. De dropper helt at træne på Camp Nou dagen inden lørdagens kamp.

I Champions League er der tradition for, at det gæstende hold træner på kampbanen dagen forinden der spilles og efterfølgende holder pressemøde med træneren og en spiller. Sådan bliver det ikke for Napolis vedkommende, i hvert fald ikke når det gælder træningen.

De har meddelt UEFA, at de træner hjemme i Napoli fredag formiddag og først flyver til Barcelona efter frokost. Her indlogeres de på et hotel og træner ikke senere på Camp Nou. Pressemødet slipper de ikke for, så her må Gattuso og en af hans spillere møde frem kl. 18.30.

Opholdet i Barcelona sker under meget strikse regler, for delegationen fra Napoli bliver isoleret under hele turen, så de ikke kommer i kontakt med de lokale. Altså ikke noget med lige at tage en slentretur på La Rambla i det centrale Barcelona.

Der er dog forlydender om, at Gattuso vil tage sine spillere med en tur til Camp Nou fredag aften, for at de gå en tur rundt på banen og danne sig et indryk af forholdene.

644x70

.:FORSIDE:.