fbpx
Annonce

Nagelsmann: 'Jeg forbyder ikke salg af Lewandowski'

Allan Stefan - 15.05.22

// Robert Lewandowski

Fredag kom Bayern Münchens træner, Julian Nagelsmann, med nyt angående Robert Lewandowskis fremtid i det sydtyske. Nagelsmanns udtalelser ligner et vink med vognstang til de tyske fans om, at polakkens tid i Bayern kan være forbi.

Julian Nagelsmann kom med en interessant udtalelse i forbindelse med Lewandowski-sagaen. Nagelsmann sagde blandt andet, at han ikke vil nedlægge veto mod et muligt Lewandowski-salg. Den tidligere Leipzig-træner åbner altså døren op til et potentielt salg af deres polske mål-maskine.

'Jeg er ikke den rette person til at nedlægge veto. En vigtig funktion i mit job som træner er nemlig at fylde så lidt som muligt. Der er altid en god kommunikation mellem Oliver Kahn, ‘Brazzo’ og mig selv for at beslutte visse ting angående klubbens retning. Jeg vil aldrig tale offentligt for eller imod noget, som om mit ord er lov. For det er ikke min rolle, og sådan vil det altid være', sagde Nagelsmann på Bayerns pressekonference.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Da Nagelsman blev spurgt ind til Lewandowskis nuværende situation i klubben, svarede han. 'Jeg vil aldrig fortælle pressen om de ting, som jeg diskuterer med spillerne i fortrolighed. Alt dette kan du spørge Robert om. Robert har en kontrakt med Bayern frem til 2023, og som det ser ud, har han ikke har tænkt sig at forlænge den'.

Bayern har ellers offentlig været ude at udelukke et salg af deres mangeårige topscorer. Men med Nagelsmann seneste udmelding ligner det imidlertid, at piben har fået en anden lyd. Bayerns holdningsskifte sker angiveligt på baggrund af, at bestyrelsesformand Oliver Kahn, og sportsdirektøren Hasan Salihamidzic, har indset, at polakken ikke har tænkt sig at forlænge sin kontrakt, hvilket Lewandowski senere selv bekræftede. Kontrakten udløber næste sommer og derfor er et forestående salg nødvendigt, hvis ikke han skal rejse kvit og frit ved udløb af næste sæson.

Robert Lewandowski-sagaen har altså taget en interessant drejning, hvis man har Barca-brillerne på, og det bliver spændende at se, om det lykkes Mateu Alemany at hente Xavis drømmespydspids til Catalonien.

.:FORSIDE:.