fbpx
Annonce

Næsten hele truppen bliver samlet i denne uge

Simon Arun Vrábel - 20.12.22

// Træning

topbar2221

Inden længe lyder fløjten igen i de nationale ligaer og for Barcas vedkommende venter Espanyol i holdets første ligakamp den 31. december. Xavi er derfor helt sikkert glad for at stort set hele truppen samles i løbet af denne uge.

Alt imens VM-slutrunden har optaget mange fodboldfans verden over, så har Xavi haft fuldt fokus på Barca. Den catalanske cheftræner er allerede fuldt fokuseret på ligakampen imod Espanyol, som spilles den 31. december og specielt i angrebet er cheftræneren ivrig efter at finde en løsning på fraværet af Lewandowski, som er ude med karantæne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor er det gode nyheder, at truppen samles i denne uge. Mandag var der fem spanske landsholdsspillere, som vendte retur til Ciutat Esportiva Joan Gamper. Her var tale om Alba, Busquets, Gavi, Pedri og Ferran Torres, mens de resterende spanske landsholdspillere vender tilbage tirsdag. For Holland og Brasilien vil Memphis, Frenkie de Jong og Raphinha vende retur torsdag eller fredag. Der spekuleres dog i, om de vil vende retur til træningen tidligere.

Årsagen skulle være, at specielt Memphis og Raphinha har interesse i at stå til rådighed for Xavi, som skal finde et alternativ i angrebet til Lewandowski og her er der især spænding om Memphis’ rolle. Her skal han nemlig kæmpe om Xavis gunst imod sine holdkammerater i angrebet, Raphinha, Ferran Torres og Ansu Fati. Det er endnu uvist hvornår de to franskmænd Jules Kundé og Dembélé vender retur og derfor vides det endnu ikke om Dembélé også kommer til at stå til rådighed for Xavi i angrebet, når fløjten lyder den 31. december på Camp Nou.

Xavi har derfor truppen samlet imellem 7 og 10 dage inden den første ligakamp, så der skal arbejdes hård på træningsbanen for at have taktikken klar til lokalbraget imod Espanyol. Barca ligger i skrivende stund nummer 1 i La Liga og det er helt sikkert en positio,n som de gerne vil holde henover årsskiftet.





.:FORSIDE:.