Monchi: 'Bliver svært at hente Rakitic til Sevilla'

Magnus Wind - 11.08.20

© Getty Images

Ivan Rakitic vil gerne hjem til hjerte-klubben Sevilla, hvor kroaten fik sit helt store gennembrud. Nu melder klubbens sportsdirektør, Monchi, at det bliver meget svært for andalusierne, at hente midtbanespilleren.  

Barcas Ivan Rakitic nærmer sig sit karrieres efterår og har givet udtryk for, at et skifte til Sevilla er hans store drøm. Det var her midtbanespilleren fik sit store gennembrud, inden Barca købte ham i 2014. 

Sådan et skifte kan dog blive en udfordring, hvis man skal tro Sevillas sportsdirektør Monchi. 'Ivan er en spiller, som en skønne dag gerne vil returnere til Sevilla. Jeg vil ikke lægge skjul på, at han er min ven. Men jeg tror det bliver meget svært, hvis ikke umuligt, at hente ham' siger Monchi til avisen Diario de Sevilla. 

Sportsdirektøren peger på de finansielle udfordringer i forbindelse med et eventuelt skifte. 'Det er så svært finansielt, at jeg ikke tror det sker. Mange udfordrende ting er dog sket i fodboldverden, men det bliver svært på den korte bane' slutter Monchi sin kommentar omkring Rakitic. Den 32-årige kroat har kontrakt udløb med Barca efter næste sæson. 

644x70

.:FORSIDE:.