fbpx
Annonce

Mino Raiola: 'Barca har kræfterne til store transfers'

Anders Lang Jensen - 20.12.21

// Raiola // Erling Haaland

Mino Raiola er et interessant navn set med Barca-briller. Den italienske agent har en række topspillere på klientlisten, og Raiola har et godt forhold med Joan Laporta. Han regner med, at Barca snart kan spendere stort.

Det store navn er norske Erling Haaland, men andre spillere som Ajax’ Noussair Mazraoui og Juventus’ Matthijs de Ligt er også rådgivet af Mino Raiola. Ifølge agenten er Barca med på banen, når det handler om store transfers trods klubbens økonomiske vanskeligheder.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


'Barcelona har kræfterne til at lave nogle meget store økonomiske aftaler. Det vil kun kan tage et enkelt år eller to før Barca er fuldt tilbage igen' lyder det fra Mino Raiola. Et skifte væk fra det italienske rygtes for hollandske Matthijs de Ligt, og Raiola antyder interesse.

'Når det handler om, hvilke klubber der ville være den rette for De Ligt, ved vi alle, hvem vi skal tænke på – vi får at se, hvad der sker til sommer. Der er Premier League-klubber, men også Barca, Real Madrid eller PSG' slutter agenten.

Mino Raiola har en finger med i utroligt mange transfers, og med netop de spillere han repræsenterer, har han et indgående kendskab til Barcas aktioner på markedet forud for de kommende transfervinduer.

.:FORSIDE:.