fbpx

Mingueza: 'Vil ikke juble vildt hvis jeg scorer'

Simon Arun Vrábel - 22.09.23

// Oscar Mingueza

Óscar Mingueza er vokset op på La Masia, men da han ikke kunne bide sig fast på førsteholdet, søgte forsvarsspilleren andre græsgange. I dag spiller han for Celta de Vigo, som besøger Barca i lørdagens tidlige aftenkamp.

Selvom Óscar Mingueza sidste sommer skiftede fra Barca til Celta de Vigo, så har den catalanske forsvarsspiller på ingen måde glemt sin barndomsklub, som han i sit seneste interview fortæller, at han forsat har stor respekt for.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er den catalanske avis Sport, som bringer forsvarsspillerens udtalelser forud for Barcas møde med Celta de Vigo lørdag aften, hvor Montjuïc for tredje kamp i streg lægger græstæppe til. På trods af at den 24-årig catalaner aldrig formåede at slå igennem på Barcas føstehold, så er Mingueza blevet fast mand i det centrale forsvar hos Celta de Vigo, men der er ingen tvivl om, at Barca forsat har en kæmpe betydning.

’Hvis jeg scorer, så vil jeg blive glad, men jeg vil ikke lave nogen vild jubelscene. Barca har givet mig alt, uddannelse, fodbold- opdragelse og forståelse. Jeg er vokset op på La Masia, og jeg skylder dem alt. Det er en klub, som jeg forsat har stor respekt for’ indledte en følelsesladet Mingueza.

’Jeg glæder mig enormt meget til at spille i Barcelona. Jeg synes, at vi bliver bedre og bedre i hver eneste kamp, og vi går kampen i møde, med en enorm entusiasme. Det kan godt være, at det ikke er Camp Nou som vi skal spille på, men atmosfæren bliver den sammen. Jeg kan huske fra da jeg var yngre, at min far tog mig med til Montjuïc for at se atletik' sagde han videre.

’Det ser ud til, at vi møder Barca på et godt tidspunkt for dem. De har også et godt hold, med en træner som har været der i noget tid nu, så de begynder at forstå hans idéer. Samtidig har Barca nogle af de bedste spillere i verden, og et hold som Barca vil altid forsøge at score så mange mål som de overhovedet kan. Det er uanset om der er tale om en venskabskamp eller en finale’, afsluttede den 24-årig catalanske forsvarsspiller.

Óscar Mingueza blev en del af Barcas førstehold i 2020, men selv efter 66 kampe blev han aldrig en fast mand i startopstillingen. Derfor skiftede han sidste år til Celta de Vigo på en fri transfer, og indtil videre er det blevet til 28 kampe for det lyseblå hold fra Galicien..:FORSIDE:.