fbpx
Annonce

Mesterskabet ligner en duel mellem Barca og Madrid

FCBARCELONA.DK - 13.11.22

// La Liga

La Liga ligger stille frem til årsskiftet på grund af VM i Qatar. Det er en god anledning til at gøre status i mesterskabskampen og her ligner det udelukkende et kapløb mellem ærkerivalerne Barca og Real Madrid.

Der er spillet 14 runder ud af 38 i ligaen og dermed kan der stadig ske rigtig meget. En sæson er aldrig før blevet skåret over af en VM-slutrunde og derfor bliver det spændende at se, hvordan holdene kommer i gang, når den hjemlige turnering genoptages.

Alligevel tegner der sig allerede et billede af, at mesterskabskampen udelukkende bliver et anliggende mellem FC Barcelona og Real Madrid. Barca fører som bekendt ligaen med 37 point, mens Madrid følger tæt efter med 35.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


De senere sæsoner har hold som Atlético Madrid og Sevilla blandet sig i topstriden, men sådan er det ikke i denne sæson. Atlético ligger ganske vist på en femteplads, men de er hele 13 point efter Barca på dette ret tidlige tidspunkt af sæsonen.

Den afstand ser nærmest umulig ud at indhente, også fordi Atlético oplever stor problemer denne sæson, hvilket også blev udstillet med deres sidsteplads i Champions League gruppespillet. Dermed er der ingen europæisk fodbold for træner Diego Simeone og hans spillere denne sæson.

Endnu sværere ser det ud for Sevilla, der slet ikke kan finde sig selv denne sæson. De ligger sensationelt under nedrykningsstregen med blot 11 point, så de er definitivt ude mesterskabskampen.

Real Sociedad og Athletic Club Bilbao forsøger ihærdigt at hænge på i topstriden, men er henholdsvis 11 og 13 point efter Barca, så ingen af de bastiske hold ligner mesterskabskandidater.

Alt tyder derfor på, at mesterskabet skal afgøres mellem Barca og Real Madrid, hvor det handler om at smide færrest point på vejen, ligesom det indbyrdes opgør på Camp Nou til marts, også kan blive afgørende.

15. runde i La Liga spilles først i weekenden den 31. december / 1. januar. Her tager Barca imod lokalrivalerne fra Espanyol, mens Real Madrid møder Valladolid på udebane.



.:FORSIDE:.