fbpx
Annonce

Messis beslutning har været længe undervejs

Rune Stentoft Arlbjørn - 31.08.20

// Lionel Messi


Lionel Messis beslutning om at forlade Barca er ikke bare blevet truffet fra den ene dag til den anden. Det er en velovervejet beslutning, som har været længe undervejs, hvis man dømmer ud fra argentinerens adfærd.

Tilbage i februar udtalte Messi, at holdet ikke var godt nok til at vinde Champions League. Det kunne være her, at de første overvejelser om at forlade Barca startede, for her indså Messi, at holdet simpelthen ikke havde de fornødne kvaliteter til at vinde Champions League.

Siden kom corona-pausen og efter ligaen blev genoptaget var holdet ikke i stand til at vinde La Liga, selvom der ellers var et fint forspring til Real Madrid. Heromkring har Messis frustrationer taget til og yderligere plantet idéen om at forlade Barca.

Der går lige nu meldinger om, at Messi derfor inden kampen mod Bayern München havde taget beslutningen om at forlade Barca. Måske var det derfor, at man så en meget opgivende og uengageret Messi i kampen mod tyskerne og måske er det også derfor vi ikke har hørt fra ham endnu.

Det var tilbage den 16. august, at journalisten Marcelo Bechler kunne breake nyheden om, at Messi ville væk. Senere den 25. august landede nyheden så på Bartomeus kontor om, at Messi ville væk. Samme journalist melder nu, at Messi vil til Manchester City.

.:FORSIDE:.