fbpx
Annonce

Messi sluttede sæsonen som suveræn ligatopscorer

FCBARCELONA.DK - 23.05.21

// Lionel Messi // La Liga


Leo Messi var ikke i aktion, da Barca i går aftes sluttede sæsonen af med 0-1 sejren ude over Eibar. Det forhindrer dog ikke argentineren at slutte som en suveræn topscorer i ligaen for femte år i træk.

Messi er ganske enkelt urørlig i spansk fodbold, der er blandt de allerstærkeste ligaer i verden. Nogle af verdens bedste angribere spiller i La Liga og alligevel er der markant afstand op til Leo Messi, når man kiggger på topscorerlisten.

Her topper Messi med 30 mål og herfra er der et stort stykke ned til Karim Benzema og Gerard Moreno, der begge har nettet 23 gange, hvorefter følger Luis Suárez med 21. Det er niende gang at Messi netter 30 mål eller mere i en sæson.

Messi har spillet 35 af de 38 kampe i La Liga og derved ligger hans gennemsnit på 0,86 mål pr. kamp og det i en sæson, hvor Barca har oplevet problemer med effektiviteten i front. Barca har scoret i alt 85 mål, så Messi står altså for 35% af målene. Det vidner om hans enorme betydning for holdet.

Det er ottende gang i karrieren at Messi bliver topscorer i La Liga og femte sæson i træk. Det viser hvor suveræn er han er i spansk fodbold.

.:FORSIDE:.