Messi slog rekord med flest boldtab i Cádiz-kampen

Anders Lang Jensen - 06.12.20

© Getty Images

Lionel Messi er naturligvis en central figur, når Barca har bolden i kampene, hvorfor det heller ikke er overraskende, at argentineren ofte har flere boldtab. Tallene i denne sæson virker dog mere bekymrende end før.

Når Messi ikke spiller op til vanligt niveau, leverer holdet heller ikke på grønsværen. I La Liga halter Barca efter med mange svingende præstationer og skuffende nederlag. Lørdagens skuffelse mod Cádiz var ligeledes en dårlig præstation af argentineren på statistikken.

Ifølge statistikmediet Opta slog Messi sin egen rekord for flest boldtab i en kamp i denne sæson. 29 gange mistede argentineren kuglen i Cádiz-kampen. Ligeså tankevækkende er det, at de tre øvrige kampe i sæsonen, hvor Messi også tabte mange bolde, var i nederlagene til Alavés (27), Real Madrid (26) og Atlético Madrid (23).

Messis boldtab afspejler naturligvis ikke kun argentinerens præstation, men også samarbejdet med de andre spillere på banen. Men i Messis sidste 13 kampe for Barca i både La Liga og Champions League, er han i ni af kampene den spiller med flest boldtab.

.:FORSIDE:.