fbpx
Annonce

Messi overgik legendariske Pelé med mål nr. 644

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.12.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Pele // Valladolid

Lionel Messi har opnået utrolig mange rekorder gennem sin lange karriere og tirsdag aften på udebane mod Real Valladolid tog argentineren nok en af de største rekorder i sin karriere, da han overgik legendariske Pelé.

Fra 1956-1974 scorede Pelé utrolige 643 mål for sin brasilianske klub Santos FC, hvilket gjorde, at Pelé indtil i lørdags var den spiller, som havde scoret flest mål for samme klubhold. Men Messis mål til 1-1 mod Valencia gjorde dog, at argentineren tangerede Pelés utrolige rekord.

I går var Messi så i aktion igen for Barca, da det denne gang galdt kampen på Estadio José Zorilla mod Valladolid i La Liga. Her havde Messi muligheden for at overgå Pelé og det gjorde han med sin scoring til 0-3 i anden halvleg.

Dermed er Lionel Messi nu den spiller i fodboldhistorien, som har scoret flest mål for samme klub nogensinde med sine 644 mål for catalanerne. Pelé var knap 34 år, da han nåede mål nummer 643 for Santos, mens Messi med sine 33 år har nået 644 mål for Barca.

Det er en utrolig rekord Messi har opnået - en rekord som måske aldrig kommer til at blive slået eller som kommer til at stå i flere årtier sandsynligvis. Rekorden forventes kun at blive udbygget yderligere, da Messi om nogen nok er garant for flere mål for Barca i denne sæson.

.:FORSIDE:.