fbpx
Annonce

Messi: 'Jeg vil fortsat give det maksimale'

FCBARCELONA.DK - 05.09.20

// Lionel Messi


Det er tydeligt for alle, at Messi bliver i Barca en sæson mere mod sin vilje, men i interviewet i går aftes forsikrede han tilhængerne om, at han fortsat vil yde det maksimale for at nå sæsonens mål.

Stod det til Messi selv, havde han forladt klubben denne sommer, men det forhindrede præsident Josep Maria Bartomeu ved at holde fast på, at Messi måtte betale 700 mio. euro for at blive løst fra sin kontrakt. I sidste ende valgte Messi altså at blive, for at undgå en langtrukken retssag.

Han frygter dog ikke, at konflikten med klubben kommer til at påvirke hans præstationer på banen. Det slog han fast i interviewet med Goal.com i går.

'Jeg fortsætter i Barcelona og min indstilling vil ikke ændre sig, fordi jeg gerne ville væk. Jeg vil give det bedste jeg kan. Jeg ønsker altid at vinde, jeg er konkurrencemenneske og kan ikke lide at tabe. Jeg har altid ønsket det bedste for klubben, for holdet og dermed for mig selv. Nu kan jeg sige at jeg bliver og at jeg vil yde det maksimale' sagde han.

Messi lagde ikke skjul på, at han er usikker på, hvordan det vil gå holdet denne sæson. 'Sandheden er, at jeg ikke ved hvad der vil ske. Der er kommet en ny træner og nogle nye ideer. Det er godt, men derfra må vi se hvordan holdet reagerer og om det er nok for at kunne være med' fortsatte han.

'Jeg vil som altid give det maksimale for at kæmpe for alle målene og forhåbentlig får vi noget vi kan dedikere til dem som har haft det svært på grund af viriussen, hvor de har mistet familiemedlemmer' kom det videre fra Messi om den nye sæson.

.:FORSIDE:.