fbpx
Annonce

Messi: 'Jeg bliver i PSG endnu en sæson'

FCBARCELONA.DK - 31.05.22

// Lionel Messi

Der har de seneste måneder være skriverier om, at Lionel Messi kunne finde på at vende tilbage til Barca denne sommer. I et interview mandag slog argentineren dog fast, at han bliver i Paris.

Der har været massevis af meldinger om, at Lionel Messi og familien ikke er faldet til i Paris, og at verdens bedste fodboldspiller ikke nyder tilværelsen i det franske. Derudover har flere medier hævdet, at Messi skulle have undersøgt muligheden for at vende tilbage til Barca allerede denne sommer. I et interview med argentinske TyC Sports lukkede Messi dog døren for at muligt skifte tilbage til Barca.

Næste sæson:
'I Barcelona havde jeg alt og jeg spillede sammen med holdkammerater, som jeg havde spillet med i mange år. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at jeg skulle skifte klub for et år siden. Det var meget hårdt at forlade Barca, men jeg bliver i PSG nu. I denne sæson har det været svært for mig at nyde det, men det vil jeg gøre i næste sæson'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Livet i Paris:
'Mine børn har tilpasset sig helt fantastisk til deres nye liv i Paris, mens Antonella (Messis kone, red.) og jeg har haft det mere svært. Da vi sendte dem i skole den første dag begyndte vi at græde, for vi forstod ikke deres sprog. De er fantastiske'.

Ballon d'Or:
'Der kan ikke være nogen tvivl - Benzema har haft en imponerende sæson, som han kronede med at vinde Champions League. Han har været vigtig i alle kampene og fortjener at vinde Ballon d'Or'.

Svært at tilpasse sig holdet:
'Jeg har været vandt til at spille på en anden måde. Derudover kom jeg sent i gang for PSG og havde problemer med knæet. Derudover kom juleferien og derefter coronapandemien. Jeg blev også ramt og havde det rigtig skidt. I næsten halvanden måned kunne jeg ikke løbe'.

Kritik af tilhængerne:
'Det er noget nyt for mig, som jeg aldrig har oplevet i Barcelona. Det er dog forståeligt, at tilhængerne brokker sig, for vi har nogle fantastiske spillere på holdet. Det er ikke første gang, at sådan noget sker i PSG. Neymar og jeg har været de mest kritiserede, men det er fortid nu. Jeg vil helst glemme det og vende situationen. Jeg vil være mere klar og forberedt til næste sæson. Jeg kender klubben og holdkammeraterne bedre nu'.

.:FORSIDE:.