fbpx
Annonce

Messi forventes at møde til træning på mandag

FCBARCELONA.DK - 27.08.20

// Lionel Messi


Trods Messis ønske om at forlade Barca, bliver der ikke tale om at boykotte træningen, som man netop har set det fra Arthur Melos side. Messi forventes at indlede den nye sæson som planlagt på søndag og mandag.

Der vil med garanti blive tætpakket af fotografer foran indgangen til Barcas træningsanlæg på søndag, når spillerne skal møde ind til lægeundersøgelse inden de påbegynder træningen i den nye sæson mandag.

Alle vil have et billede af Messi der ankommer og de bliver næppe skuffende. En række medier melder samstemmende om, at Messi ikke har tænkt sig at boykotte klubben i sine bestræbelser på at komme væk. Det var ellers hvad man så med Arthur da ligaen sluttede. Her nægtede brasilianeren ganske enkelt at møde mere frem og hjælpe holdet i Champions League.

Messis situation er helt anderledes end Arthurs og han vil intet vinde ved åbenlyst at bryde sin kontrakt. Derfor møder han op til søndagens lægetjek og efterfølgende til træningen om mandagen, der bliver startskuddet til den nye sæson.

Det kan dog ikke afvises, at Barca inden da melder ud, at Messi får forlænget sin ferie med nogle dage, som man har set det tidligere sæsoner, så holdets største profil får optimale muligheder for at lade op. Sker det, vil det kun forstærke rygterne om, at han stopper.

.:FORSIDE:.