fbpx
Annonce

Messi: 'Efter VM skal jeg genoverveje mange ting'

FCBARCELONA.DK - 26.03.22

// Lionel Messi

Lionel Messi skabte opsigt i går i den argentinske landsholdslejr, da han kom med en udtalelse der skaber uvished om hans fremtidsplaner, men sandsynligvis først efter næste sæson, når aftalen med PSG udløber.

'Efter VM skal jeg genoverveje mange ting' kom det fra Messi på et pressemøde, uden at han ville uddybe nærmere hvad det handlede om. 'Jeg tænker kun på hvad der sker nu, og i Qatar' kom det fra ham.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det skabte straks spekulationer. Venter der et stop på landsholdet? Vender han tilbage til Barcelona - eller afslutter han karrieren i barndomsklubben Newells i Argentina, eller måske i USA med sin gode ven Luis Suárez?

VM i Qatar spilles til november, altså når næste sæson er godt i gang. Det må betyde, at Messi har tænkt sig at blive i PSG til hans kontrakt udløber i juni 2023. Men hvad sker der så derefter?

Messi har næppe taget nogen beslutning endnu om sin fremtid, hverken på landsholdet eller på klubplan. Meget vil nok afhænge af hvordan det går ved VM og hvordan det udvikler sig i PSG, hvor Messi har mødt mere modgang end medgang i sin første sæson.

.:FORSIDE:.