fbpx

Messi afventer om UEFA straffer Barca i korruptionssag

Simon Arun Vrábel - 22.04.23

// Jose Maria Enriquez Negreira

Imens rygterne om Messis mulige tilbagevenden til Barca forsætter, er argentineren selv meget tavs omkring situationen. Der er forlydender om, at han afventer han UEFAs håndtering af Negreira-sagen.

Alle fodboldspillere drømmer om at vinde Champions League og det ønske er ikke anderledes for Lionel Messi. Da UEFA er gået ind i korruptionsssagen om Negreira, kan det betyde en potentiel straf til Barca og derfor afventer Messi situationen således at han ikke risikerer, at skifte til den catalanske storklub, hvis de efterfølgende bliver smidt ud af den fineste europæiske turnering. Det skriver avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lionel Messi har ikke vundet den fineste europæiske turnering, Champions League siden 2015 og derfor er det ét af argentinerens helt store mål inden han slutter sin karriere. Mange catalanske og internationale medier mener da også at vide, at Barca står med de bedste kort på hånden foran de mange lukrative tilbud fra USA og Mellemøsten, da catalanerne spiller Champions League til næste sæson. Netop deltagelsen i Champions League kan dog muligvis være i fare og derfor afventer Messi angiveligt situationen.

Det europæiske fodboldforbund UEFA er gået ind i sagen, hvor Barca bliver beskyldt for at have bestukket dommere, men hele sagen er for nuværende udelukkende omspundet af flere rygter, holdninger og påstande end reelle beviser. Derfor er det usikkert hvad udfaldet bliver og ikke mindst hvornår.

Indtil der er fuldstændig sikkerhed om, at Barca kan få lov til at deltage i Champions League i næste sæson, vil Messi angiveligt ikke indgå en aftale med klubben. Det er dog ikke skidt nyt for Laporta og ledelsen, for de arbejder forsat intenst på at sikre den endelige godkendelse fra La Liga til at kunne indskrive argentineren på holdet. Her er der forsat fremskridt i processen men den endelige godkendelse fra La Liga-præsidenten Javier Tebas mangler forsat.

Messi har vundet Champions League fire gange i sin karriere. Første gang var i sæsonen 2005/06 og derefter 2008/09, 2010/11 og senest i sæsonen 2014/15 - alle gange med Barca..:FORSIDE:.