fbpx
Annonce

Mendes: 'Barca ønsker at beholde begge Joãos'

Peter Vyff - 25.01.24

// Joao Felix // Joao Cancelo

Der har været spekuleret en del i, hvorvidt Barca ønsker at beholde João Cancelo og João Félix, som man lejer denne sæson. Portugisernes agent, Jorge Mendes, kunne dog i går bekræfte, at Barcas intention er at beholde dem begge.

Ledelsen sikrede sig sent i transfervinduet både João Cancelo og João Félix, der ankom på sæsonlange lejeaftaler fra henholdsvis Manchester City og Atlético Madrid. Sommertransferen blev betragtet som et stort kup i Spanien, især taget Barcas økonomiske situation i betragtning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Portugiserne viste sig også hurtigt effektfulde, hvor de med flere vigtige scoringer, cementerede Barcas flotte sæsonstart. Lige siden har i lange perioder været diskuteret om, hvorvidt både kan og vil beholde duoen.

Spekulationerne har især gået på João Félix, hvis niveau har været alt for svingede, og som samtidig også har betydet, at han er gledet ud af startopstillingen under Xavi. Kantspilleren viste sig dog fra sin bedste side mod Real Betis, hvor han scorede et vigtigt mål, efter en indskiftning i anden halvleg.

Superagenten, Jorge Mendes, blev i går spurgt til begge spilleres fremtid. 'Barca ønsker at beholde begge Joãos til næste sæson. De håber at gøre aftalerne permanente' sagde Mendes ifølge journalisten Fabrizio Romano.

Alt tyder derfor på at der arbejdes hårdt på at finde en løsning for begge spillere, selvom det kan blive vanskeligt at forhandle med deres nuværende ejere. Hvad angår Félix er det ikke utænkeligt, at Atlético Madrid kunne være åben overfor endnu en lejeaftale, imens Manchester City skulle foretrække et permanent salg af Cancelo for omegnen af 30-40 mio. euro.



.:FORSIDE:.