fbpx

Memphis Depay lever ikke op til forventningerne

FCBARCELONA.DK - 26.10.21

// Memphis Depay

Memphis Depay kom til Barca i sommer og der var store forventninger til den hollandske angriber. Han indledte sæsonen på en god måde, men i de seneste par måneder har han ikke leveret som det var forventet.

Med Messi ude af klubben er Memphis en af de spillere man havde håbet ville tage et skridt frem og påtage sig en betydningsfuld rolle. Med sin store erfaring fra Manchester United og Lyon troede mange, at Menphis kunne blive en af holdets bærende spillere denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det startede da også godt for den nye Barca-spiller, der viste fine takter i sæsonindledningen med en del mål i træningskampe og de første officielle kampe. Senere er han gået i stå og reelt har han ikke scoret i åbent spil i to måneder.

På det seneste har han scoret på et par straffespark, men indtil nu er det kun blevet til fire mål i de 12 offcicielle kampe han har spillet. Alle fire mål er faldet i ligaen, mens han ikke har scoret i tre kampe i Champions League. Det er langt fra de forventninger der var til hollænderen da han kom til klubben.

Memphis er en spektakulær spiller, der gerne forsøger det uventede, men tingene er ikke lykkedes for ham på det seneste. Det så man flere eksempler på i El Clásico i søndags, hvor individuelle aktioner mislykkedes og han havde ikke en eneste afslutning i opgøret.

Der er ingen tvivl om Ronald Koeman har en opgave i at få Memphis i gang med at score mål, ikke mindst i åbent spil.

.:FORSIDE:.