fbpx
Annonce

Memphis til holdkammeraterne: 'Jeg bliver i Barca'

Markus Johannessen - 30.07.22

// Memphis Depay

Memphis er en af de spillere, som den sportslige ledelse har ambitioner om at sælge før sæsonen for alvor skydes igang. Det kan dog se ud til, at hollænderen har andre planer, hvilket han angiveligt har ytret til resten af truppen. 

Den 28-årige angriber fik sin drengedrøm opfyldt da han sidste år tilsluttede sig catalanerne. På trods af en godkendt indsats kunne det dog godt ende med at blive et kort ophold for Memphis Depay, da Xavi efterhånden har fået strikket et meget konkurrencedygtigt angreb sammen. 

Efter Lewandowski og Raphinha, samt fornyelsen af Dembélé, er blevet tilføjet til en offensiv, der allerede omfatter Ansu Fati, Ferran Torres og Aubameyang, har Memphis Depay minimal udsigt til spilletid. Det har dog ikke skræmt hollænderen væk. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Om der så kommer seks topangribere, så bliver jeg her' har Memphis Depay sagt til sine holdkammerater i omklædningsrummet, ifølge den catalanske avis Sport. 

Memphis Depay har et år tilbage af sin kontrakt og derfor foretrækker Barcas ledelse naturligvis at sælge hollænderen, før han kan forlade klubben på en fri transfer. Han lader dog ikke til at være samarbejdsvillig, hvad det angår, og har angiveligt allerede afvist tilbud fra store europæiske klubber. 

Ifølge Sport, er den hollandske angriber heller ikke helt forstående overfor, at ledelsen vil sælge ham for 20 millioner euro, da hans markedsværdi ligger på omtrent 35. Han mener angiveligt, at klubben forsøger at bytte ham til nogle hurtige kontanter. 

Memphis Depay har altså eftersigende ambitioner om at spille indtil kontraktens udløbsdato og det ser endnu engang ud til, at Barca har lettere ved at få spillere til at tilsutte sig truppen end at forlade den.



.:FORSIDE:.