fbpx
Annonce

Meget tyder på et vigtigt sommersalg af Coutinho

Anders Lang Jensen - 08.03.22

// Philippe Coutinho

ps5 art


Fire år efter sit store skifte til Barca forlod brasilianske Philippe Coutinho det catalanske i januar på en lejeaftale til Aston Villa. Coutinho er startet stærkt, og det kan meget vel betyde, at Barca får vigtige millioner ind ved købsoptionen.

Aston Villa har mulighed for at købe Philippe Coutinho permanent for 40 millioner euro, og efter brasilianerens imponerende start i det engelske er der optimisme omkring netop dette i Barca. Et permanent salg af Coutinho vil gavne økonomien, og meget peger i retning af, at det kommer til at ske.

Artiklen fortsætter under annoncen


Under Steven Gerrard blomstrer Philippe Coutinho for tiden efter sit skifte tilbage til engelsk fodbold. I syv kampe i Premier League har sydamerikaneren bidraget med tre scoringer og tre assists.

Aston Villa har de seneste transfervinduer ikke været blege for at spendere store summer, så at betale 40 millioner euro for Coutinho til sommer er på ingen måde en umulighed. Offensivprofilens stærke præstationer taler i hvert fald stærkt for et salg til sommer.

.:FORSIDE:.