fbpx
Annonce

Meget tyder på at en tysker skal overtage for Xavi

Anders Lang Jensen - 16.02.24

 

Langsomt men sikkert arbejder Barca-ledelsen videre i den jagten på at finde den nye cheftræner, der skal overtage sædet for Xavi efter sæsonen. Flere navne er nævnt, men de stærkeste af slagsen kommer fra den tyske trænerskole.

En store trænerrokade kan komme i spil til sommer, hvor Xavi og tyske Jürgen Klopp begge forlader deres klubber, og dermed skal Barca og den engelske Premier League-klub have ny mand i spidsen fra sidelinjen. Allerede her er Jürgen Klopp blevet rygtet til Barca som den første interessante tysker.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo trækker det nemlig op til, at det bliver en tysker, der bliver ny træner i Barca til sommer. Ikke fordi der er lukket en aftale med en konkret kandidat, men fordi det felt af favoritter, består af stærke tyske navne.

I disse dage er det specielt den tidligere Tyskland- og Bayern-træner Hansi Flick, der nævnes, og Barca har angiveligt forhørt sig hos tyskerens bagland. Derudover følger man også den nuværende Bayern-træner, Thomas Tuchel, der er i krise med Bayern, men som er et interessant navn i Barca og har været det i rum tid.

Slutteligt er den nuværende tyske landstræner, Julian Nagelsmann, også et navn, man har fulgt længe i det catalanske. Dermed må det altså lige nu konstateres, at favoritfeltet af stærke trænernavne omkring Barca-jobbet hovedsageligt udgøres af store tyske trænerskikkelser, som Barca-ledelsen beundrer.

tuchelflick1

// Tuchel // Hansi Flick
.:FORSIDE:.