fbpx
Annonce

Medier: Messi har anmodet om at forlade Barca!

FCBARCELONA.DK - 25.08.20

// Lionel Messi


Adskillige medier meddeler netop nu, at Lionel Messi har sendt en fax til Barca hvor han anmoder om at forlade klubben med øjeblikkelig virkning. Han henviser til aftalen om, at han må forlade klubben efter hver sæson.

Det er medierne TyC, Olé og flere argentinske medier, som i enighed meddeler, at Lionel Messi her til aften har sendt en burofax til Barca, hvor han anmoder om at forlade klubben med det samme.

Lionel Messi skulle i sin anmodning henvise til den aftale, som lader ham forlade Barca efter hver sæson og ophæve kontrakten. Tidligere har der været meldinger om, at fristen for at benytte sig af denne klausul denne sommer skulle være overskredet, men den opfattelse er Messi og hans advokater angiveligt ikke af.

Derfor er det fortsat meget usikkert, om Messi blot kan få sit ønske opfyldt eller om Barca vælger at henvise til angriberens frikøbsklausul og at der er et år tilbage af kontrakten. Hvis der er uenighed om kontrakten, så kan der vente et voldsomt efterspil og en kamp mellem ledelsen og Lionel Messi. En kamp, som på ingen måde vil klæde Barca og som verdens bedste fodboldspiller nogensinde ikke fortjener at slutte af på.

Hvis historien om Messi er sand, så kommer den meget kort tid efter, at argentineren havde et møde med Ronald Koeman. Her skulle Messi ikke have været tilfreds med udfaldet, hvorfor han nu angiveligt ønsker at tage den ultimative konsekvens.

.:FORSIDE:.