fbpx
Annonce

Medier: Jorge Messi er i Manchester for at forhandle

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.08.20

// Lionel Messi // Jorge Messi


Et skifte til en af Manchester-klubberne rykker tættere på for Lionel Messi, for nu beretter flere medier, at Jorge Messi er i Manchester for at forhandle et skifte på plads. Det tyder på, at det er Manchester City der er tale om.

Ifølge flere medier herunder catalanske RAC1 og argentinske TyC Sports, så er Lionel Messis Far, Jorge Messi, lige nu i Manchester for at forhandle et skifte på plads med Manchester City. Det giver nyt liv til rygterne om, at Messi er på vej væk.

Manchester City ser ud til at være den klub, som er i føresæddet til at hente den argetinske troldmand. Flere medier melder, at den engelske klub står foran klubber som Inter, Manchester United og Paris Saint-Germain, når det komme til at få fat i Messi.

De seneste meldinger går også på, at Lionel Messi selv foretrækker et skifte til Manchester City. Her kan han blive genforenet med sin tidligere træner Pep Guardiola. Messi skulle angiveligt også have krævet, at Guardiola bliver ved med at være træner for City efter 2021, hvis han skal skifte til den engelske klub.

I Manchester City kan Messi også bliver forenet med Sergio Agüero, som han deler et langt venskab med, særligt fra det argentinske landshold. Agüero skulle være klar til at overdrage nummer 10 til Messi, som han har spillet med i klubben siden 2015.

.:FORSIDE:.