fbpx
Annonce

Medier: Hummel i spil som ny trøjesponsor

FCBARCELONA.DK - 28.02.24

 


Forholdet mellem Barca og Nike er gennem de seneste måneder blevet meldt særdeles anstrengt, og catalanerne skulle angiveligt overveje at bryde med den amerikanske tøjgigant. Nu meldes danske Hummel som en mulig ny trøjesponsor.

Det er de store catalanske aviser Sport og Mundo Deportivo, samt journalisten Gerard Romero, som denne onsdag kunne afsløre, at det danske tøjmærke Hummel ligger på ledelsens bord som en mulig ny trøjesponsor, hvis man ender med at bryde med Nike.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har som bekendt en aftale med Nike frem til 2026 med mulighed for yderligere to års forlængelse, men den catalanske klub er ikke tilfreds med de vilkår, som man har fået i aftalen. Man mener, at man kan få et betydeligt højere beløb hos eksempelvis Puma.

Nu meldes det så, at Barca skulle have lavet en aftale med Hummel om en fremtidig aftale, hvis man vælger at bryde med Nike til sommer. Der er dog tale om en atypisk aftale, da Hummel ikke vil blive trøjesponsor på traditionel vis, men derimod producere de kommende Barca-trøjer i Barcas eget mærke. Dermed slipper Barca for at betale store summer af trøjesalget til Nike, men i stedet tage det meste af kagen selv.

Det vides endnu ikke, hvordan aftalen med Hummel helt praktisk vil blive strikket sammen og om det danske tøjmærke vil få deres logo på trøjen. Derudover nævnes Puma stadig inde i billedet som en ny og mere traditionel trøjesponsor.

// Nike // Hummel
.:FORSIDE:.