fbpx
Annonce

Medier: Dembéle skal igen opereres for lårskade

FCBARCELONA.DK - 22.06.21

// Ousmane Dembélé


Flere catalanske medier melder samstemmende at Ousmane Dembélé forventes at skulle gennem en operation for den lårskade han pådrog sig forleden. Det estimeres at der venter en pause på fire måneder.

Dembélé er tilbage i Barcelona, efter at han forleden måtte udgå af en landskamp med Frankrig med smerter i højre baglår. Han er blevet undersøgt af klubbens læger og her skulle det være besluttet, at en operation er nødvendig. Det melder aviserne Sport, El Mundo Deportivo samt franske L'Equipe samstemmende.

Intet er dog bekræftet af Barca endnu, men er der hold i historien, vurderer de nævnte medier, at der venter Dembélé en pause på fire måneder. Det vil betyde at han nok først kan spille til november.

Nu venter alle spændt på en officiel reaktion for Barca, for skal Dembélé opereres, bliver han med garanti ikke solgt denne sommer, som der ellers var spekulationer om. I stedet handler det så om at få forlænget hans kontrakt, der udløber om et år.

Skal Dembélé på operationsbordet, vil det være tredje gang det sker på de fire sæsoner i Barca. Han er tidligere blevet opereret i begge lår for lignende skader.

.:FORSIDE:.