Medier: Bartomeu er blevet anholdt

FCBARCELONA.DK - 01.03.21


Adskillige spanske og catalanske medier meddeler, at den tidligere præsident i Barca, Josep Maria Bartomeu, mandag morgen er blevet anholdt i forbindelse med den påståede sag om smædekampagne mod spillerne.

 

Mandag morgen mødte det catalanske politi op på FC Barcelonas kontorer for at gennemføre en ransagelse. Årsagen skulle være den den igangværende efterforskning af den såkaldte 'BarcaGate', hvor ledelsen mistænkes for at have betalt for nogle smædekampagner på nettet, mod blandt andre Messi og Piqué.

Ledelsen mistænkes også for bevidst at have fået splittet regningerne op for disse smædekampagner, så de ikke blev opdaget af klubbens kontrolfunktion. 

Mandag morgen blev Josep Maria Bartomeu så anholdt af politiet, og det samme gjorde Òscar Grau og Romà Gómez Ponti, som har arbejdet som henholdsvis direktør og juridisk chef i klubben. Det meddeler de to radiostationer RAC1 og Cadena SER.

At Josep Maria Bartomeu, Òscar Grau og Romà Gómez Ponti er blevet anholdt styrker mistanken om, at de rent faktisk har være indblandet i de uregelmæssigheder, som der er blevet rapporteret om både internt i klubben og i medierne.

.:FORSIDE:.