fbpx
Annonce

Medier: Abde vil kun spille for Marokko

FCBARCELONA.DK - 26.12.21

// Abdessamad Ezzalzouli

Barcas 20-årige angrebstalent, Abde Ezzalzouli, er blevet udtaget til Marokkos A-landshold til Africa Cup of Nations. Det spanske landshold har ellers forsøgt at lokke marokkaneren, men han skulle være fast besluttet på at spille for Marokko.

Det er adskillige medier fra Marokko som meddeler, at det spanske landsholds bestræbelser på at overbevise Abde Ezzalzouli om at vælge Spanien i stedet for Marokko ikke skulle have båret frugt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Abde er som bekendt fra Marokko, men er også blevet spansk statsborger. Indtil videre har han kun spillet fem landskampe for den marokkanske U21-landshold, hvilket han betyder, at han nu fortsat selv kan vælge om han vil spille for Spanien eller Marokko.

Ifølge flere marokkanske medier er Abde dog slet ikke i tvivl. Han ønsker at spille for Marokko og har ikke tænkt sig at skifte til det spanske landshold. Det betyder, at Barca må undvære den talentfulde angriber i op til en måned, når Africa Cup spilles fra den 9. januar og frem til finaledagen den 6. februar.

Heldigvis for Xavi forventes det, at spillere som Ansu Fati, Memphis Depay og Martin Braithwaite alle er klar igen fra deres skader i januar og derfor kan forstærke den catalanske offensiv.

.:FORSIDE:.