fbpx

Medie: Xavi ville af med Lewandowski og Felix

FCBARCELONA.DK - 26.05.24

// Xavi // Joao Felix // Robert Lewandowski

Xavi leder holdet for sidste gang i aften, når Barca lukker ligaen med udekampen mod Sevilla. Var Barca-træneren fortsat i næste sæson, ønskede han angiveligt at skille sig af med både Lewandowski og Joao Félix.

Det er den catalanske tv-kanal Esports 3 der kommer med den opsigtsvækkende nyhed om, at Xavi ikke ønskede Robert Lewandowski i næste sæsons trup. Planen var at lægge pres på den polske angriber til at forlade klubben, selvom der som minimum resterer et år af hans kontrakt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi mener angiveligt, at det ville være en stor fordel at spare Lewandowskis høje løn, da det kunne bane vejen for yngre kræfter der kunne levere mere. At Xavi ikke har været tilfreds med Lewandowskis niveau bekræftes af, at angriberen er blevet skiftet en del ud på det seneste.

Knap så overraskende er det, at Xavi heller ikke ønskede Joao Félix på holdet til næste sæson. Portugiseren startede ellers flot ud på sæsonen, men er dalet i niveau i 2024. Han er blevet en perifær spiller og derfor så Xavi ikke grund til, at forsøge at holde på ham.

Hvis det bliver Hansi Flick der overtager trænerjobbet i Barca, vil det sandsynligvis skabe glæde hos Lewandowski, der nok nyder større tillid hos tyskeren, end han tilsyneladende gør hos Xavi, Flick var træner for Lewandowski i to sæsoner i Bayern München, så de kender hinanden godt.

xavi157F

.:FORSIDE:.