Medie: Vidal kan rejse til Milano i dag for at skifte

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.09.20Arturo Vidal er angiveligt blevet enig med Barca om en ophævelse af kontrakten. Inter og Vidal er praktisk talt også enige om en kontrakt. Derfor kan Vidal rejse til Milano i dag for at gennemføre sit skifte.

Ifølge den catalanske radiostation RAC1, så kan Arturo Vidal rejse til Milano i dag for at gennemføre sit skifte til lnter. Det sker mens, at han er udeladt af truppen til aftenens kamp mod Nàstic de Tarragona.

Arturo Vidal kan frit rejse til Milano efter, at han angiveligt er blevet enig med Barca om at ophæve sin kontrakt. Vidal er gået med til opgive de resterenede seks mio. euro af sin løn han har tilbage. Dette var nødvendigt for at Barca ville gå med til at ophæve kontrakten.

Chilenerens rejse til Italien kommer ikke som nogen overraskelse, da en aftale har været tæt på i de sidste par dage. Det lader til, at Vidal enten skifter til Inter på en fri transfer eller også modtager Barca et minimalt beløb for midtbanespilleren ligesom man så det med Ivan Rakitic' skifte til Sevilla.

.:FORSIDE:.