fbpx
Annonce

Medie: PSG melder sig ud af kampen om Dembélé

Anders Lang Jensen - 29.01.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Mere og mere tegner på et skifte denne vinter for Ousmane Dembélé, selvom dagene er få frem mod transfervinduets lukning. Der tegner sig dog også et billede af, at der ikke er en oplagt klub nu og her, der vil købe franskmanden.

Mange europæiske klubber har været nævnt i forbindelse med interessen i Ousmane Dembélé, der har kontraktudløb efter sæsonen. Barca vil sende offensivspilleren videre allerede nu, men kortene på franskmandens hånd bliver færre og færre.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge catalanske TV3 og journalisten Olivier Goldstein, har franske Paris Saint-Germain lagt deres interesse i Ousmane Dembélé på køl. Den franske hovedstadsklub har været blandt frontløberne i jagten på Dembélé, men ifølge mediet har PSG en række bekymringer.

Først og fremmest er Ousmane Dembélés skadeshistorik et stort tema i PSG. Siden sit skifte til Barca har franskmanden misset flere kampe grundet skader, end han har spillet. For det andet vil PSG fokusere på at sælge spillere denne vinter og ikke købe nye profiler til den stjernespækkede trup.

De mange meldinger i øst og vest omkring Ousmane Dembélé fortsætter ufortrødent, hvor der i en række medier berettes om, at en forlængelse i Barca fortsat ikke er udelukket.

.:FORSIDE:.