fbpx
Annonce

Medie: PSG har tilbudt Neymar til Barca

Peter Vyff - 17.03.22

ps5 art


Efter det skuffende exit i Champions League, så har Paris Saint Germain måtte sande, at der skal ske ændringer på holdet. Det lader ikke til, at Neymar er en del af fremtidsplanerne, da PSG angiveligt har tilbudt ham til Barca.

Det er snart fem år siden, at Neymar forlod Barca til fordel for PSG, men det skifte er aldrig blevet nogen succes for brasilianeren. Siden PSG blev opkøbt i 2011, så har deres store mål været at vinde Champions League. Franskmændene har investeret massivt i truppen, og har i denne sæson kunne mønstre et angreb, som man aldrig troede var muligt med Kylian Mbappe, Neymar og Lionel Messi. Succesen er som bekendt udeblevet eftersom man tabte til Real Madrid, og hovedstabsklubben ser nu frem mod næste sæson, hvor der skal ske store ændringer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Neymars præstationer i det franske har i denne sæson været ganske undervældende, og han har kun deltaget i 20 kampe på tværs af sæsonen, da brasilianeren har været ramt af en del af skader. Det har også været hans mindst produktive sæson, og landsholdsspilleren har kun formået at score fem mål og lave fem assists. Angriberens skuffende indsats, især imod Real Madrid, har fået fansene til at vende sig imod ham, og både Neymar og Messi blev piftet af klubbens egne fans, under hele kampen imod Bordeaux. PSG vil derfor forsøge at afhænde Neymar i det kommende transfervindue, og ifølge det franske medie Foot Mercato, så har franskmændene forhørt sig hos Barca om et eventuelt skifte.

Da Neymar blev hentet til PSG, så smækkede brasilianeren med døren i Barca, hvilket endte i flere negative historier og en retssag med stor mediebevågenhed. Stemningen er dog vendt med årene, og både Neymar og Barca har forsøgt nogle gange at få et skifte igennem, men det er dog som bekendt aldrig lykkedes. Neymar har tidligere udtalt, at han i 2019 forsøgte at få et skifte tvunget igennem, og at Barca også var interesserede, men at det simpelthen ikke var muligt.

Nu er sagen en helt anden, hvor Xavi har overtaget roret, og det lader ikke umiddelbart til, at man på Camp Nou er interesseret i at få Neymar retur. Catalanerne har i stedet fokus på Erling Haaland og senest Robert Lewandowski og Mohammed Salah, som sommerens store transfermål.

 

// Neymar
.:FORSIDE:.