fbpx
Annonce

Medie: Pres på Neto for at acceptere et skifte

Simon Arun Vrábel - 15.07.22

// Neto

Den brasilianske andenmålmand indgår ikke i Xavis planer for den kommende sæson og med flere konkrete tilbud på hånden forlanger den sportslige ledelse at Neto træffer en beslutning om sin fremtid inden truppen i morgen drager til USA.

Én af de spillere som ikke indgår i Xavis fremtidsplaner er den 32-årige brasilianer Neto og selvom der ikke har været mange skriverier om ham i pressen, har målmanden flere forskellige tilbud på hånden. Af den årsag har Barca derfor bedt målmanden om at træffe en beslutning inden man drager på pre-season på lørdag. Det skriver avisen Sport.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Neto ankom til Camp Nou tilbage i 2019 fra Valencia, men her tre år senere må han indse at Ter Stegen er for svær at slå af pinden. Brasilianeren har ellers haft flere gode indhop i tyskerens fravær, men på den lange bane er der ikke tvivl om hvem der skal vogte buret på Camp Nou.

Da målmandens kontrakt med catalanerne udløber til næste sommer, har flere forskellige klubber budt på Neto og det er ét af de bud som klubben nu vil have at han accepterer.

Ifølge Sport har Xavi det nemlig dårligt med at skulle efterlade spillere tilbage i Barcelona, når man på lørdag rejser til USA på pre-season og klubben har derfor i går bedt målmanden om at træffe en beslutning inden for 48 timer. Man ønsker ikke at ophæve brasilianerens kontrakt, for man betalte Valencia 26 millioner euro for målmanden, som i dag anslås at kunne sælges for et par millioner euro.

Celta Vigo er den mest oplagte destination og med en placering midt i tabellen i sidste sæson er der udsigt til både spilletid og La Liga fodbold, hvis Neto takker ja til tilbuddet fra traditionsklubben fra det nordvestlige Spanien.

.:FORSIDE:.