fbpx
Annonce

Medie: Også Atlético er ude efter Iñigo Martínez

Peter Vyff - 07.03.23

// Iñigo Martínez

Barca har i lang tid haft øje på Iñigo Martínez, som har kontraktudløb med Athletic Club Bilbao efter denne sæson. Catalanerne skal dog eftersigende forvente modstand fra Atlético Madrid, som forbereder et bud på forsvarsspilleren.

Ledelsen har siden Gerard Piqués karrierestop søgt efter en erfaren midterforsvarer til førsteholdstruppen. Barca er ofte blevet sat i forbindelse med den 31-årige Iñigo Martínez, som står til at kunne hentes transferfrit efter denne sæson, hvor hans kontrakt udløber på San Mamés.

Artiklen fortsætter under annoncen


Athletic-spilleren skulle angiveligt være alt det Xavi ønsker i en midterforsvarerer, da han kan fungere på flere pladser, samt er han venstrebenet, hvilket er noget Barca-træneren ofte har efterspurgt. Det bliver dog ikke nemt at hente Iñigo Martínez til Spotify Camp Nou, da Atlético Madrid nu ifølge nyhedsmediet COPE blander sig i kampen om baskeren.

Ledelsen på Civitas Metropolitano skulle eftersigende være igang med at forberede et kontrakttilbud til Iñigo Martínez, som dog angiveligt stadig foretrækker et skifte til Camp Nou. Det er dog langt fra sikkert at Barca har råd til den erfarne basker, da catalanerne stadig har store problemer med økonomien.

Martínez har dog ifølge COPE i sinde at vente på Barca, før han vil se på tilbud fra andre klubber. Og udover Atlético Madrid, så skulle Inter eftersigende også være interesseret i forsvarsspilleren, men et skifte til den italienske Serie A menes ikke at være noget baskeren vil synes om. 

.:FORSIDE:.