fbpx
Annonce

Der venter en speciel aften for Iñigo Martínez

FCBARCELONA.DK - 03.03.24

 


For første gang siden sit skifte i sommer, vender Iñigo Martínez tilbage til sin gamle hjemmebane San Mamés, når Barca i aften gæster Athletic Club Bilbao i La Liga. Her ventes det med spænding, hvordan han bliver modtaget.

Martínez er den dyreste spiller i Bilbaos historie, da han i januar 2018 tog det forbudte skifte fra de baskiske rivaler fra Real Sociedad. 32 mio. euro måtte Bilbao punge ud med.

Iñigo Martínez spillede fem en halv sæson for baskerne, inden han sidste sommer skiftede til Barca på fri transfer. Bilbao havde længe forsøgt at forlænge kontrakten, men der lå angiveligt allerede en aftale med Xavi om, at tage til Barcelona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Iñigo Martínez nåede at spille 177 kampe i Bilbaos trøje og han er utroligt respekteret i klubben. Modsat er mange sure over, at han vendte sin klub ryggen og rejste til Barcelona. Derfor vil publikum på San Mamés nok være delte i deres velkomst af Martínez.

Det er kun lidt over en måned siden at Barca senest gæstede San Mamés. Det var i Copa del Rey, men her var Iñigo Martínes skadet og var derfor ikke med på turen til Bilbao. Derfor er aftenens kamp hans første på den gamle hjemmebane.

Spørgsmålet er så om Xavi vælger at bruge Martínez fra start i opgøret. Valget står mellem ham og den unge Cubarsí i det centrale forsvars venstre side.

Det får man svaret på en times tid inden kickoff, der er kl. 21.00 i aften. Kampen kan ses på TV2 Sport X.

martinez14F

// Iñigo Martínez // Athletic Bilbao
.:FORSIDE:.