fbpx
Annonce

Medie: Nu vil Real Madrid byde på Lewandowski

Simon Arun Vrábel - 31.05.22

// Robert Lewandowski

Stik imod alles forventning valgte franske Kylian Mbappé at blive i Paris hvilket har efterladt Real Madrid med en lang næse og et nyt behov for at forstærke truppen. Her nævnes Lewandowski nu som en mulighed.

Igennem hele sommeren har Real Madrid og Kylian Mbappé flirtet med hinanden og langt de fleste tog det for givet, at franskmanden ville forsætte karrieren ved at skifte Frankrig ud med Spanien. Sådan kom det som bekendt ikke til at gå, men udover at efterlade hovedstadsklubben med en lang næse bringer det Los Blancos tilbage på markedet i søgen efter et alternativ. Her nævnes Lewandowski nu som en mulighed til trods for, at Benzema spiller på samme position.

Følelsen af at blive forrådt var tydelig blandt flere af spillerne fra Real Madrid, da Mbappé offentliggjorde, at han forlængende sin kontrakt med PSG. Det var de færreste som troede på, at den unge franskmand ikke ville rykke til Madrid, men nu hvor det er virkeligheden søges der efter en alternativ angriber fra øverste hylde. Her meddeler den Cadens SER, at madrilenerne overvejer at overhale Barca indenom i kampen om Lewandowski ved at møde tyskernes prissætning på lige knap 50 millioner euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lewandowski har ikke selv meldt ud hvor han ønsker at forsætte karrieren, men blot at han gerne vil sælges til sommer. Rygterne mener dog at vide, at Barca er drømmedestinationen for den polske målmaskine. Det giver catalanerne en fordel i kampen, men hvis Real Madrid møder den salgspris, som Bayern har sat, kan det skrue prisen op på et niveau hvor Barca i sidste ende må trække sig i kampen om den 33-årige spydspids.

Det kan samtidig være svært at forestille sig, at Real Madrid-træner Carlo Ancelotti vil bænke Benzema, som spiller på netop samme position som Lewandowski. Benzema har spillet en fænomenal sæson hvor han blandt andet i Champions League-semifinalen imod PSG blev kampafgørende, og netop denne stjernestatus kan blive Barcas fordel. Det er nemlig svært at forestille sig, at Lewandowski eller Benzema vil acceptere en sekundær rolle i næste sæson.

Barca må blot håbe, at Real Madrid ikke går ind i kampen om polakken således, at prisen fastholdes på et niveau, som tillader den catalanske økonomi at sende et formelt bud imod Tyskland i den nærmeste fremtid.

.:FORSIDE:.