fbpx
Annonce

Medie: Napoli åbner op for salg af Koulibaly

Simon Arun Vrábel - 10.06.22

// Kalidou Koulibaly

Tidligere har Napoli været meget afvisende overfor Barcas tilnærmelser til deres bomstærke forsvarsspiller Koulibaly, men da kontraktforlængelsen ikke går som planlagt for italienerne, åbner de nu op for dialog med Barca.

Der har igennem den seneste tid været flere meldinger om Barcas interesse i den fransk-senegaliske forsvarsspiller Kalidou Koulibaly, men hans klub Napoli har været meget afvisende. Nu har komplikationer i forhandlingerne om at forlænge Koulibalys angiveligt gjort, at Napoli i højere grad er klar til at lytte til catalanerne.

Koulibaly har netop afsluttet sin ottende sæson for italienske Napoli og den 30-årige forsvarsspiller leverer forsat på et højt niveau. Samtidig beskrives den franskfødte senegaleser som en leder på banen og blandt andet derfor er han udset til at bære anførerbindet for italienerne i næste sæson. Koulibaly er med andre ord en vigtig spiller for Napoli og af den årsag har interessen fra Barca ikke været kærkommen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu melder Sky Sport Italia dog, at Napoli - som også slikker sine økonomiske sår efter coronakrisen – har præsenteret Koulibaly for et tilbud om en kontraktforlængelse med en indbygget lønnedgang. Tilbuddet er hurtigt blevet afvist af Koulibalys lejr og i stedet har man bedt klubben om at lytte til tilbuddet fra Barca. På Camp Nou håber man at kunne finde en fair pris, for Koulibaly har kontraktudløb næste sommer og derfor vil man gerne i dialog med Napoli således, at prisen kan forhandles længere ned end hans anslåede markedsværdi, som transfermarkt har sat til 35 millioner euro.

Xavi ser angiveligt Koulibaly som den ideelle afløser for Gerard Piqué, som muligvis spiller sin sidste sæson i blaugrana. Tanken er, at han kan aflaste Piqué uden, at holdet oplever, at der pludselig mangler en leder i forsvaret, som tilfældet var i flere kampe sidst på sæsonen. Ved siden af Piqué og Koulibaly skal Araújo og Andreas Christensen således kæmpe om spilletiden indtil de sammen skal danne fremtidens makkerpar. Lige nu handler det derfor om Napolis villighed til at forhandle med Barca. Samtidig har Koulibalys lejr forhørt sig hos catalanerne for at sikre sig, at der er økonomisk råderum til at indskrive ham i truppen.

.:FORSIDE:.