fbpx
Annonce

Medie: Messi kommer ikke tilbage til Barca

Markus Johannessen - 28.04.22

// Lionel Messi

Siden Messi forlod Barca i en choktransfer til Paris Saint-Germain har der været mange spekulationer om argentinerens fremtid. Nu er det angiveligt slået fast, at han ikke kommer retur til Barca til sommer.

Det har været beskrevet i diverse medier, at Messi ikke trives i den franske hovedstadsklub og derfor har rygterne gået på et comeback på Camp Nou - måske allerede til sommer. Derudover er han også tidligere blevet kædet sammen med Major League Soccer-klubben, Inter Miami. Ifølge det britiske medie, Sky Sports, bliver ingen af de to udfald tilfældet. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Messis kontrakt i den franske hovedstadsklub udløber i sommeren 2023, men han har angiveligt haft mulighed for at forlade klubben tidligere. Der var en særaftale i kontrakten, der lød på, at Barca-legenden kunne forlade PSG til sommer, hvis han ikke skaffede det længe ventede Champions League-trofæ til Parc des Princes. 

Optionen om at forlade klubben var ifølge flere franske og catalanske medier både i Messis og PSG's interesse. Efter et uforudsigeligt Champions League-exit imod Real Madrid, blev Messi piftet ud af egne fans, hvilket forsatte i den kommende ligakamp. Det ser dog ud til, at franskmændene har tilgivet den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder, da han sikrede klubben det franske mesterskab med et langskud. 

Nu melder Sky Sports nemlig, at PSG ikke har nogle intentioner om at skille sig af med Messi og at han med sikkerhed bliver i klubben. Om den argentinske troldmand nogensinde kommer hjem til Barca vides ikke, men for nuværende er det eftersigende udelukket.

.:FORSIDE:.