fbpx

Medie: Memphis-lån kan sende Morata til Barca

Anders Lang Jensen - 14.01.22

// Alvaro Morata

ps5 art


Efter en stærk start i Barca har hollandske Memphis Depay haft det mere vanskeligt de seneste måneder. Angriberen har ikke slået til på Camp Nou, og nu kan hollænderen være på vej til Juventus for at åbne op for en aftale med Morata.

Barca har registreret Ferran Torres, mens Ansu Fati er tilbage fra skade, hvilket sætter spørgsmålstegn ved Memphis Depays rolle på Xavis mandskab. Hollænderen har ikke vist sit værd som 9’er, og i stedet er Barca interesseret i at bringe Alvaro Morata til det catalanske.

Artiklen fortsætter under annoncen


Netop en aftale med den spanske angriber kan Barca angiveligt selv være herre over. Ifølge den italienske transferjournalist, Gianluca Di Marzio, undersøger Juventus nemlig muligheden for at låne Memphis Depay i Barca i deres jagt på en offensiv erstatning for langtidsskadede Federico Chiesa.

Ifølge Di Marzio kan Barca acceptere Juventus’ henvendelse på Memphis Depay for at kunne hente Alvaro Morata fra netop Juventus. Barca ser angiveligt Morata som en bedre løsning i front under Xavi end Memphis Depay.

.:FORSIDE:.