fbpx
Annonce

Medie: Liverpool har henvendt sig om Frenkie de Jong

Anders Lang Jensen - 26.08.22

// Frenkie de Jong

Transfervinduet lakker mod enden, og der ventes nogle hektiske dage omkring Camp Nou. Flere navne er på vej ud, og et salg af Frenkie de Jong er ikke udelukket. Liverpool har angiveligt henvendt sig omkring hollænderen.

Rygterne har svirret hele sommeren omkring Frenkie de Jong, men midtbanespilleren er stadig i Barca. Meget har de seneste uger peget i retning af, at hollænderen bliver i det catalanske, men engelske Liverpool lurer muligvis i kulissen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge medierne Forbes og Futbol Total har Liverpool henvendt sig til Barca med et tilbud på Frenkie de Jong på mellem 70 og 75 millioner euro. Englænderne jagter en midtbanespiller inden transfervinduets lukning, og her er Frenkie de Jong altså meget vel et stort emne.

Det vil dog være overraskende, hvis Barca sælger hollænderen denne sommer så sent i transfervinduet. De Jong har en rolle på Xavis mandskab, og tiden til at finde en erstatning er mildest talt sparsom.

En oplagt erstatning vil naturligvis Bernardo Silva i Manchester City, men med så kort tid til markedets lukning vil en så stor transferrokade stort set være umulig, da englænderne også skal kunne bringe en erstatning ind.

dejong6

.:FORSIDE:.