fbpx
Annonce

Medie: Lewandowski kan sprænge lønhierarkiet

Simon Arun Vrábel - 29.03.22

// Robert Lewandowski

Meget tyder på, at Barca og Lewandowski rykker tættere og tættere på hinanden, men hvis man skal tro de seneste meldinger fra italienske Sport Italia bliver den 34-årige polske superstjerne ikke en billig løsning.

Det virker dag for dag mere og mere sandsynligt, at Robert Lewandowski og Barca kan få enderne til at mødes, således at polakken til sommer kan spille på Camp Nou. Hverken angriberens klub, Bayern Münichen, eller Barca selv, har været ude at afvise rygterne, og nærmest dagligt kommer der nye detaljer frem om hvordan en kontrakt kunne se ud. Senest mener italienske Sport Italia at vide, at den 34-årig målræv ikke bliver nogen billig løsning.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Hvad der startede som et løst rygte blandt i forvejen mange andre blev hurtigt underbygget af flere små detaljer som gør, at man som Barca-fan måske godt kan forberede sig på at se Robert Lewandowski på Camp Nou til sommer. På trods af at have vundet FIFA The Best i 2021 og 2022 blev Lewandowski kun nummer to i sidste års Ballon d’Or-kåring. Af netop den årsag har polakken indset, at hvis han vil gøre sig forhåbninger om at vinde Ballon d’Or inden han stiller støvlerne på hylden bør han rykke til en liga med større eksponering end Bundesligaen.

Da superstjernes kontrakt ikke udløber før sommeren 2023 skal Barca betale en overgangssum til de tyske giganter og her meldes der om et beløb på 50 millioner euro, hvilket i øvrigt er fem millioner euro mindre end catalanerne betalte Manchester City for Ferran Torres. Med status som absolut superstjerne skulle Laporta efter sigende også være villig til at justere det eksisterende lønbudget til polakkens fordel, så han vil blive klubbens bedst betalte spiller.

Med de mange rygter som i øjeblikket florerer i medierne kan det ikke afvises, at den sportslige ledelse spiller på flere heste, men med de seneste detaljer om Lewandowskis kontrakt kan man ikke forestille sig, at der er mange flere ting at forhandle hvorfor en offentliggørelse kunne ske i den nære fremtid.

.:FORSIDE:.