fbpx

Medie: Iñigo Martínez har skrevet under med Barca

Anders Lang Jensen - 14.04.23

// Iñigo Martínez

Rygterne har svirret i lang tid omkring Barcas interesse i Athletic Club Bilbaos 31-årige forsvarsspiller Iñigo Martínez. Nu meldes det, at forsvarsspilleren allerede skrevet under med Barca forud for næste sæson.

Barca jagter en venstrebenet midtstopper i næste sæson, og længe har Athletic Club Bilbaos Iñigo Martínez været på radaren. Den 31-årige forsvarsprofil har kontraktudløb til sommer, og det kan efterhånden betragtes en kendsgerning, at han rykker til Barca efter sæsonen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano er alle dokumenter på plads og underskrevet mellem Barca og Iñigo Martínez om en 2-årig kontrakt på Camp Nou. Barca mangler blot tilladelse i forhold til Financial Fair Play for at kunne registrere forsvarsspilleren, hvilket klubben venter på lige nu.

Barca og Iñigo Martínez har været i dialog længe, og Bilbao-profilen accepterede allerede klubbens kontraktudspil i marts, beretter Fabrizio Romano yderligere. Nu er det derfor et spørgsmål om tid, før Martínez præsenteres som første forstærkning til næste sæson.

inigomartinez9

.:FORSIDE:.