fbpx
Annonce

Medie: Dembélé nærmer sig forlængelse med Barca

Anders Lang Jensen - 12.05.22

// Ousmane Dembélé

Barca-ledelsen har mange ting at se til i denne tid, og situationen omkring Ousmane Dembélé er endnu ikke afklaret. Parterne er i dialog om en forlængelse, og angiveligt rykker en aftale sig nu nærmere, så han forbliver Barca-spiller.

Mange bolde er i oppe i luften for ledelsen på Camp Nou, der arbejder intenst på at balancere afgange og tilgange forud for sommerens transfervindue. Økonomisk kræver det meget arbejde, men en topprioritet er fortsat at få lukket en aftale med franske Ousmane Dembélé.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Tiden nærmer sig med hastige skridt til Dembélés kontraktudløb efter indeværende sæson, men måske er der godt nyt inden længe. Ousmane Dembélé skulle nemlig lige nu nærme sig en forlængelse med Barca. Det skriver catalanske TV3.

Ifølge det normalt meget troværdige TV3 er Dembélé klar til at acceptere et økonomisk tilbud fra Barca, der ligger lavere, end hvad han kan få hos andre interesserede klubber. Spørgsmålet bliver derfor nu, om parterne kan finde frem til enighed om en forlængelse hurtigst muligt.

Dembélés kontrakt udløber som bekendt den 30. juni.

.:FORSIDE:.