fbpx
Annonce

Medie: Barca tilbyder Araújo en tredobling af lønnen

Anders Lang Jensen - 23.03.22

// Ronald Araujo

Barca-ledelsen har i en lang periode kæmpet for at lukke en forlængelse med Ronald Araújo. Uruguayaneren er en uhyre vigtig mand i Xavis defensiv, og Barca har tilbudt en ny markant forbedret kontrakt til forsvarsprofilen.

Barca har indtil nu tilbudt to forskellige kontrakttilbud til Ronald Araújo, men begge har ikke været på et økonomisk acceptabelt niveau for spillerens agenter. Nu har klubben angiveligt sendt et nyt tredje tilbud af sted, og det skulle være på et andet niveau.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge Catalunya Ràdio har ledelsen afgivet et nyt tilbud, der fra klubbens synspunkt ligger rigtig højt økonomisk sammenholdt med Ronald Araújos unge alder og rolle på holdet. Barca har ifølge mediet gjort det klart, at det er det sidste og endegyldige tilbud, som ikke vil blive forhøjet yderligere.

Ronald Araújo har større tilbud fra engelske klubber, men Barca satser på, at Araújos ønske om at forblive Barca-spiller vil få ham til at acceptere klubbens sidste tilbud. Det nye kontrakttilbud kan få Araújo til at tredoble sin nuværende lønpakke, hvis han, som håbet, skriver under.

.:FORSIDE:.