fbpx
Annonce

Medie: Barca overvejer at hente Sergio Reguilón

Peter Vyff - 01.08.22

// Sergio Reguilon

Barca har formået at forstærke sig markant i det indeværende transfervindue, og ledelsen er umiddelbart ikke færdige med at handle. Catalanerne er stadig sårbare på back-pladserne, og nu kigges der angiveligt på at hente Sergio Reguilon.

Sommerens transfervindue har indtil videre vist sig at være strålende for Barca. Det er lykkedes for ledelsen at hente adskillige forstærkninger til Camp Nou, som allerede har formået at vise deres værd på Xavis mandskab, der netop er hjemvendt efter træningsturen til USA.

På trods af de store indkøb, så lader det ikke til, at Barca er færdige med at handle på transfermarkedet. Catalanerne kunne forleden annoncere købet af Jules Koundé fra Sevilla, og ifølge mediet Cadena SER skulle der være yderligere forstærkninger på vej til forsvaret.

Barca har ikke de store alternativer på både venstre- og højreback, og derfor arbejdes der på at finde forstærkninger på netop disse positioner. Xavi har kun to naturlige backspillere til rådighed i førsteholdstruppen, og det er slet ikke nok hvis holdet skal formå at kæmpe med om samtlige titler i denne sæson. Ledelsen har derfor arbejdet på at hente både Marcos Alonso og César Azpilicueta hos Chelsea, men det lader til, at forhandlingerne er endt i hårdknude. Barca leder derfor kraftigt efter alternativer, da sæsonen snart skydes igang, og ifølge Cadena SER holdes der nu øje med Sergio Reguilón fra Tottenham.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca har før haft fokus på landsholdsspilleren, som ifølge flere medier ikke er en del af fremtiden på Antonio Contes Spurs-mandskab. Catalanerne skulle dog tidligere have fravalgt Reguilón, da han har en fortid hos ærkerivalerne fra Real Madrid, men det skulle angiveligt ikke længere være et problem for ledelsen på Camp Nou.

Det bliver dog ikke nemt at hente den 25-årige venstreback, som også meldes kraftigt på vej til Sevilla, hvor han tidligere har optrådt i karrieren. Italienske Inter meldes også interesseret, da de tidligt i transfervinduet sendte deres wingback Ivan Perišić til Reguilóns nuværende klub Tottenham.

Barca vil ifølge Cadena SER strække sig langt for at hente Reguilón, da den 33-årige Jordi Alba snart nærmer sig slutningen på hans karriere. Catalaneren skiftede fra Valencia til Camp Nou for 10 år siden, og landsholdsspilleren har sidenhen været fast at finde på pladsen som venstreback.

Ledelsen har i flere år forsøgt at øge konkurrencen til Jordi Alba, hvilket aldrig er lykkedes og der arbejdes nu istedet på at finde hans fremtidige afløser. Det er ikke utænkeligt at det kan blive Reguilón, som dog kan vise sig at blive for dyr for Barca. Derfor arbejdes der eftersigende også på at hente Johan Mojica fra Elche og Javi Galán fra Celta Vigo.

.:FORSIDE:.