fbpx
Annonce

Medie: Barca har rettet blikket mod Fabián Ruiz

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.06.21

@ Getty Images
// Fabian Ruiz

Georginio Wijnaldum har efter alt at dømme droppet et skifte til Barca denne sommer. Derfor har catalanerne nu rettet blikket mod en anden mulig forstærkning til midtbanen. Der tales nu om Fabián Ruiz fra Napoli.

Den spanske landsholdsspiller Fabián Ruiz fra den italienske klub Napoli, er nu angiveligt på agendaen hos den sportslige ledelse i Barca. Catalanerne har tidligere været ude efter den talentfulde midtbanespiller. Interessen for Fabián Ruiz stammer helt tilbage fra hans tid i Betis.

Det er den catalanske radiostation Catalunya Radio som fortæller, at Barca har rettet blikket væk fra Wijnaldum og mod den spanske midtbanespiller, men radiostationen melder samtidig, at det bliver meget svært at få 25-årige Fabián Ruiz til Camp Nou denne sommer.

Catalunua Radio siger i den forbindelse, at Barca havde tænkt sig at bytte sig til Fabián Ruiz, men at Napoli kun vil have penge for ham. Italienerne kræver angiveligt 50 mio. euro for deres store profil. Det kan Barca slet ikke være med på lige nu med tanke på deres økonomiske situation.

Fabián Ruiz kan godt være interesseret i at vende tilbage til La Liga og skifte hjemmebane til Camp Nou, men en transfer virker som nævnt ikke realistisk. Lige nu er han samlet med det spanske landshold forud for EM, så han må vente til efter slutrunden med at få fremtiden på plads.

.:FORSIDE:.