fbpx
Annonce

Medie: Barca afviser United-bud på Ronald Araújo

Anders Lang Jensen - 20.01.22

// Ronald Araujo

ps5 art


Barcas 22-årige forsvarsprofil Ronald Araújo er blandt de absolut højst prioriterede spillere på dagsordenen lige nu. Uruguayaneren skal have forlænget sin kontrakt, og Barca presses af massiv interesse fra rige engelske topklubber.

I sommeren 2023 udløber Ronald Araújos kontrakt i det catalanske, men opgaven er klar for ledelsen på Camp Nou. Forsvarsprofilen har udviklet sig til den måske bedste midtstopper i truppen, og det skal belønnes med en længerevarende kontraktforlængelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det snarlige kontraktudløb, og Barcas økonomiske situation, har fået en lang række europæiske storklubber på tæer i jagten på Ronald Araújo. Engelske Manchester United har indtil videre været mest konkrete med et tilbud på 30 millioner euro på uruguayaneren. Det er dog blevet afvist af Barca, skriver det catalanske medie El Nacional.

Målet er klokkeklart for Barca at forlænge kontrakten med Ronald Araújo, og sydamerikaneren ønsker også selv at blive i klubben i mange år. Økonomisk vil Araújo dog blive betalt ud fra hans store rolle på holdet, og det arbejder ledelsen på at kunne realisere.

.:FORSIDE:.