fbpx
Annonce

Matheus spillede kun 17 minutter over hele sæsonen

FCBARCELONA.DK - 24.05.21

© Getty Images
// Matheus

Sæsonen sluttede for Barcas vedkommende i lørdags og dermed kan der gøres status over spillernes indsats. Et af de helt store mysterier er hvad Matheus Fernandes laver i truppen, for han spillede kun 17 minutter i alt.

Matheus var udtaget til sæsonens sidste og betydningsløse opgave mod Eibar. Her var der spekulationer om Koeman ville give brasilianeren spilletid som beløning for det hårde arbejde ved træningen gennem en hel sæson, men det skete ikke. Matheus blev nemlig siddende på bænken gennem alle 90 minutter.

Sådan har været i de 28 kampe i denne sæson, hvor Matheus har været udtaget. Kun en enkelt gang blev han sendt på banen og det var i en Champions League kamp mod Dynamo Kiev, hvor det blev til de sidste 17 minutter. Det var i slutningen af november og siden har han altså ikke spillet et eneste minut.

Barca købte Matheus i sidste sæson for 7 mio. euro plus 3 mio. i variabler. Han blev først lejet ud til Valladolid, men problemer med spilletilladelsen og skader gjorde, at Matheus kun spillede kun 166 minutter, fordelt på tre kampe.

Alligevel valgte Barca at beholde brasilianeren til denne sæson, hvor han altså er faldet totalt igennem. Når en spilleklar spiller kun får 17 minutter på en hel sæson, kan det kun være fordi niveauet er langt fra det krævede.

Barcas kontrakt med Matheus løber helt til 2025, men der er næppe tvivl om, at Barca vil af med midtbanespilleren denne sommer, om det så blot er på en lejeaftale. Ingen kan forestille sig, at Matheus skal gennem endnu en sæson uden at spille.

.:FORSIDE:.