fbpx
Annonce

Matheus Fernandes er bekræftet smittet med corona

FCBARCELONA.DK - 13.05.20

© Getty Images
// Fernandes

Der var rigtig kedelige nyheder i går til den Barca-ejede brasilianer, Matheus Fernandes, som er udlejet till Valladolid denne sæson. Ved en coronatest forleden blev han testet positiv og nu venter der en ekstra karantæne.

Det kører ikke helt for Fernandes, efter at han i januar måned blev hentet i brasilianske Palmeiras af Barca, for straks at blive sendt videre på en lejeaftale hos Valladolid, der i øvrigt ejes af den brasilianske legende Ronaldo.

Som alle andre professionelle fodboldspillere skulle Fernandes gennem en coronatest, inden han kunne genoptage træningen med holdkammeraterne. I går kom resultatet af testen og den var positiv.

Dermed må den 21-årige brasilianer blive hjemme og vente på, at sydommen forhåbentlig snart fortager sig. Dermed kan han ikke deltage i forbedredelsen til den sidste fase af den afbrudte sæson.

Den kedelige nyhed kommer ovenpå, at Matheus Fernandes endnu ikke har kunne debutere for Valladolid på grund af problemer med nogle papirer. Hans spilletilladelse er ikke på plads og den får han altså heller ikke brug for lige med det samme.

Matheus Fernandes forventes ikke at indgå i Barcas planer den kommende sæson. Det mest sandsynlige er, at han får forlænget sit ophold i Valladolid.

.:FORSIDE:.