fbpx
Annonce

Martínez: 'Bliver svært at få spilletid i Barca'

Anders Lang Jensen - 05.09.23

// Iñigo Martínez

For første gang siden sit sommerskifte til Barca, var Iñigo Martínez med i kamptruppen søndag aften mod Osasuna og fik få minutter på banen. Martínez er fortrøstningsfuld, men erkender at der er en utrolig hård konkurrence.

Iñigo Martínez blev muskelskadet helt tilbage i april måned, dengang for Athletic Club Bilbao, og siden da har skaden drillet forsvarsspilleren også et godt stykke ind i sin tid som Barca-spiller. Nu har Martínez trænet med holdet i lang tid og nærmer sig sit fysiske niveau igen.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg står et fint sted rent fysisk. Det er noget tid siden, jeg spillede kamp sidst, men jeg skal stadig være på toppen rent fysisk. Jeg har talt med Xavi om det, og han sagde, at han tror på mig, og det er præcis derfor, jeg er her’, siger Iñigo Martínez til DAZN i forbindelse med kampen mod Osasuna.

’Jeg ved godt, det bliver svært at få spilletid, men jeg vil kæmpe for at være konkurrencedygtig på holdet for at tilspille mig nogle minutter på banen’, slutter forsvarsspilleren.

Selvom Iñigo Martínez ikke er tiltænkt en fast rolle i det centrale forsvar, kommer baskeren uden tvivl til at få en god del kampe i løbet af sæsonen, hvis han holder sig skadesfri herfra.

Med mange kampe over en lang sæson og forhåbentligt en Martínez i topform, vil Xavi gerne have ham til at bidrage i defensiven med sine klare kvaliteter specielt på bolden med sit stærke venstreben.

martinez6

 

.:FORSIDE:.