fbpx
Annonce

Marcos Alonso meldes tæt på skifte til Barca

FCBARCELONA.DK - 28.05.22

// Marcos Alonso

De seneste par uger er Chelseas venstre back Marcos Alonso blevet sat i forbindelse med FC Barcelona og nu meldes der om, at de to klubber er tæt på at nå til enighed. Aftalen falder måske på plads allerede den kommende uge.

Xavi ønsker et alternativ til Jordi Alba på venstre back positionen, så holdet ikke er så afhængig af en enkelt spiller. Barca-træneren har udset sig spanske Marcos Alonso som den bedste mulighed og derfor har klubbens sportslige ledelse taget kontakt til Chelsea.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Alonso har kun et år tilbage af sin kontrakt med London-klubben, men han ønsker brændende at tage tilbage til La Liga. Derfor er han meget indstllet på et skifte til Barca og begge parter er angiveligt for længe siden blevet enige om vilkårene for en 3-årig kontrakt.

Chelsea ser ikke ud til at ville modsætte sig et salg af den 31-årige Alonso, men der skal penge på bordet for at skiftet bliver en realitet. Det fortæller avisen Sport. Transfersummen vurderes dog at blive i den lave ende, både fordi Alonsos kontrakt snart udløber, og også på grund af hans alder.

Sport fortæller om en god dialog mellem de to klubber og at det meget vel kan være, at det hele falder i hak i løbet af næste uge.

Med Marcos Alonso får Xavi en meget erfaren venstre back, der ikke vil have noget imod at se Jordi Alba spille de fleste kampe.

.:FORSIDE:.